RADIO

 

RTV-LOSSER

Opening van de nieuwe sporthal De Fakkel in Losser

Datum: 1 november 2020  Reacties: 0

 

Bert Bos

Op vrijdag 30 oktober wordt De Fakkel vanaf 15:00 uur online geopend. De opening wordt live uitgezonden door RTV-Losser en Hallo Losser en is vrijdag vanaf 15:00 te zien op Hallo Losser en op www.losser.nl en www.rtv-losser.nl. In deze uitzending vertellen wethouders Jaimi van Essen en Harry Nijhuis meer over de sporthal en het belang van sport & cultuur voor Losser. Daarnaast zal Jan Schuldink, directeur van Lowik Bouw, uitleggen hoe de nieuwe sporthal is ontworpen en neergezet. Tussendoor worden er prachtige beelden getoond van de sporthal en komen gebruikers zoals Volley ’68 en Combinatie ’64 aan het woord. Bart Oosting, sportdocent van het Twents Carmel College, verzorgt een online rondleiding door de sporthal.

Copyright © 2018 - RTV-Losser & Evilife

Design door Evilife